Naast de reguliere yogalessen biedt Vitaplaza zowel voor leden als voor niet-leden
verrassende en leerzame workshops en cursussen.

    • Waar: Vitaplaza Gezondheidscentrum & Yogacentrum locatie Wethouder van Eschstraat Oss 
    • Wanneer: zaterdag 28 oktober
    • Tijd: 10:0015:00
    • Kosten: € 75,- voor leden, €99 ,- voor niet-leden Let op! Bij deze actie geven we wel korting aan leden, maar geen 50%. Deze workshop valt ook buiten de 10-jarig bestaan actie.
    • Meld je aan via onderstaande buttons!

Speciaal voor jou verzorgen wij op zaterdag 28 oktober een hele speciale loslaatdag. We kijken samen naar patronen, systemen en blokkades die we mogen loslaten door middel van familieopstellingen, laten opgedane inzichten integreren en ontspannen door het doen van yoga, meditatie en diep ademwerk en komen helemaal in het nu met een ijsbad!

Op zaterdag 28 oktober is er een Volle Maan, deze wordt de Jachtmaan genoemd en staat in het teken van transformeren, wat ook mooi past bij het herfstseizoen.

De tijd tussen zonsondergang en de opgang van de maan is ten opzichte van andere volle manen tijdens Jachtmaan korter. Vroeger werd er rond deze tijd tijdens het maanlicht gejaagd; door het licht van deze maan waren de dieren namelijk goed zichtbaar.

De term ‘Jachtmaan’ stamt af van de native Americans. En is gebaseerd op de feestelijke tijd en feestdagen van vroeger die tijdens jachtmaan werden gehouden. (In de VS vindt er sinds 1968 ook een festival plaats, dat Feast of the Hunters Moon heet.)

 

Jij hoeft zelf niet te jagen. Wat je wel voor jezelf kunt doen is je bewust zijn van waar je je emoties en  aandacht op richt (Waar jaag je op?). Wat wil je en wat juist niet?

We gaan deze dag stil staan bij wat je eventueel tegenhoudt. Welke energie en blokkades wil je loslaten?

 

Familieopstellingen: ontdek patronen tussen familiesystemen en blokkades. Je krijgt mooie inzichten in de patronen die jou niet meer dienen en die je mag loslaten. Jouw persoonlijke groei wordt liefdevol en subtiel bevordert en de innerlijke harmonie kan weer herstellen.

Yoga: door het doen van yoga kan dat wat je bij de familieopstellingen hebt ontdekt een plekje krijgen. Word je uitgenodigd om te voelen waar je ook fysiek mag loslaten, mag verzachten en weer in verbinding met jezelf mag zijn.

Meditatie: door naar binnen te keren en te zijn met dat wat er is, met wat zich aandient, vergroot je de kans om ook in de diepere lagen te ervaren wat loslaten mag zijn.

Ademwerk: de adem is de perfecte manier om letterlijk uit te zuchten dat wat je niet meer nodig hebt, wat je los mag laten en je jezelf van wilt bevrijden! Zet die poorten naar een hoger bewustzijn maar lekker open!

IJsbad: na het loslaten, op rationeel, emotioneel en spiritueel niveau mag je weer terugkeren met beide voeten op de grond. Loslaten van het een, opent deuren voor nieuws! En niks is zo lekker om dat te beginnen met een frisse start. 😊

Waar: Vitaplaza Gezondheidscentrum locatie Wethouder van Eschstraat Oss

Wanneer: vrijdagavond 3 november 2023

Tijd: 19:30 – 21:30

Kosten: Geen, maar aanmelden is verplicht!

Aanmelden: Via onderstaande buttons!

 

Ben je geen lid, klik dan onderaan deze pagina op de button 'Ik wil kennismaken met een workshop/cursus'.

 

   Ben jij al Oersterk? 

 

Een van onze zorgprofessionals, Angelique Vermeulen is een Oersterk-coach. En zij komt samen met haar oersterke collega Emmy Smidts op vrijdagavond 3 november een lezing geven over de kracht van een gezonde leefstijl. En deze is geheel gratis!

 

Ze delen graag hun kennis over de werking van ons brein, het lichaam en ons fantastische immuunsysteem. Het is hun missie om mensen te helpen een weg te vinden naar een gezonde leefstijl en zo de wereld een beetje gezonder te maken.

 

Ervaar jij dat het lastig is om je leefstijl te veranderen? Dan vertellen Angelique en Emmy jou graag wat jij kan doen om heel eenvoudig gezondere keuzes te maken door hebben van de juiste kennis over hoe jij Oersterk kunt worden!

 

 

Waar: Vitaplaza Gezondheidscentrum locatie Wethouder van Eschstraat Oss

Wanneer: Woensdagavond 22 november 2023
Tijd: 19:00 – 20:30
Kosten: Geen, maar aanmelden is verplicht!
Aanmelden: Via onderstaande buttons. 

Vrouwelijke Hormonen & de overgang

 

Heel vaak ervaren vrouwen (vanaf midden 30 al!) allerlei vage klachten, zoals pijnlijke gewrichten, ’s nachts zweten, wat wisselvalliger humeur dan ze gewend zijn, veranderend lichaam en nog ontzettend veel meer. ‘Je moet er doorheen, niet zeuren, ben je depressief … etc’ zijn bijna standaard reacties.

 

Bullshit! Er gebeurt ontzettend veel in het vrouwelijke lichaam en de klachten die erbij komen zijn soms niet mis. Op deze informatie avond wordt uitleg gegeven over de vrouwelijke hormonen, wat zijn ze nou eigenlijk, wat doen ze nou precies in je lichaam en wat er nou precies gebeurt voor en tijdens de overgang.

Ook krijg je tips. Want zelf kan je echt wel wat doen om je klachten te verminderen of zelfs te voorkomen. En ook wat je kan doen als dat voor jou niet genoeg is.

 

Deze workshop is interessant voor alle vrouwen die (nog niet) in de overgangsperiode van hun leven zijn.

 

Na afloop van deze avond is er nog ruimte om vragen te stellen en/of een vervolgafspraak te maken.

 

 

Meld je aan voor een activiteit in het gezondheidscentrum!

Kies de juiste button en vermeld de naam van de activiteit in ons gezondheidscentrum.
TOP